IMG_8793

Crabcakes

Disse crabcakes er et fint alternativ til fiskefrikadeller. De er knap så tunge og lidt mere friske i smagen, så de egner sig perfekt til foråret. Vi serverede dem til forret sidste weekend, men de kan også sagtens bruges til hovedret med en lækker salat til.

IMG_8783

Det skal du bruge (1-2 personer):

180 g crabsticks

1 æggehvide

1 forårsløg

2 dl yoghurt naturel eller fromage frais

Frisk persille

1 lime (saften)

Olie

Salt og peber

IMG_8789

Sådan gør du:

Start med at lave dressingen: Hak en god håndfuld persille (gem en smule til pynt) og bland det op med yoghurt, saften fra en halv lime og lidt salt og peber. Stil den herefter i køleskabet.

Skyl forårsløget og skær det i tynde ringe.

Bland crabsticks, æggehvide, lidt limesaft, salt og peber sammen og blend det til en luftig masse. Rør herefter forårsløgene i.

Kom godt med olie på en varm pande og form fiskefarsen til to faste “bøffer”. Placér dem forsigtigt på panden. Du må ikke røre ved dem, mens de er på panden, da de er ret skrøbelige. Lad dem stege i 2-3 minutter til de er gyldne og vend dem forsigtigt. Steg dem i yderligere nogle minutter til de er gennemstegte.

Server dem med dressingen, en limeskive og drys med hakket persille. De kan eventuelt også serveres på en lille bund af salatblade.

IMG_8796

Tags: , , , , , ,

Kommenter 0 Kommentarer

Dine oplysninger